Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături
Fructe și legume din lemn pentru tăiere
Fructe și legume din lemn pentru tăiere
Fructe și legume din lemn pentru tăiere
Fructe și legume din lemn pentru tăiere
Fructe și legume din lemn pentru tăiere
Fructe și legume din lemn pentru tăiere
Fructe și legume din lemn pentru tăiere
În promovare

Fructe și legume din lemn pentru tăiere

Dimensiune
144,00 RON(Reducere 20%)
115,00 RON
brut / buc
Cumpărături sigure
___

Set de legume și fructe din lemn pentru tăiere

Accesorii perfecte pentru joaca micilor bucătari

 • Marca: Tăietură de lemn: Mamabrum
 • Model: MAM15 CUTIE DE FRUCTE

Set de joacă mare - până la 17 elemente

Setul din lemn colorat de fructe și legume realiste pentru tăiat include ceapă, ardei gras, portocală, castravete, morcov, pară, lămâie, roșie, kiwi, pepene verde, broccoli, precum și pește, cuțit decojitor, două cuțite de bucătărie din lemn, placă de tăiere și cutie de depozitare din lemn.

O modalitate excelentă de a câștiga experiență în bucătărie

Acesta este un accesoriu de divertisment excelent pentru micii bucătari cărora le place să se joace de-a casa, să facă cumpărături sau să gătească. Copiilor le place să-i privească și să-i imite pe adulți, iar acest set de la Mamabrum le va permite să facă exact acest lucru. Va permite jocul de rol de la o vârstă fragedă.

Culori suculente

Culorile vii contribuie la valoarea estetică și astfel atrag atenția copilului și încurajează jocul. Fructele și legumele pot fi "tăiate" în două cu cuțitul inclus, datorită faptului că sunt formate din două piese conectate. Datorită magnetului pe care îl are fiecare piesă, copilul dumneavoastră poate conecta automat jumătățile fructului sau legumei și distracția începe din nou!

Funcție educativă

Jucăria face posibilă petrecerea timpului într-un mod interesant și vesel, dar promovează și dezvoltarea intelectuală și motricitatea copilului dumneavoastră. Dezvoltă imaginația, stimulează creativitatea, încurajează munca în grup și îmbunătățește abilitățile social-integrative. Învață să numere, să recunoască numele și formele fructelor și legumelor, precum și să distingă culorile.

Cutie practică și elegantă

Setul de fructe și legume este livrat cu o cutie frumoasă din lemn, astfel încât copilul poate lua cu ușurință totul într-o excursie, acasă la un prieten sau în grădină. Dimensiunea compactă a cutiei înseamnă că nu ocupă prea mult spațiu, toate obiectele încap în cutie, astfel încât este mai ușor să păstrați lucrurile în ordine.

Caracteristicile produsului:

 • Calitate excelentă: realizată din lemn durabil, cu atenție la fiecare detaliu, garantează distracție și satisfacție maximă
 • Jucărie educativă: Jocul cu fructe și legume din lemn promovează dezvoltarea abilităților motorii
 • Ușor de curățat - trebuie doar să ștergeți cu o cârpă umedă
 • Culorile vii încurajează jocul și fac ca jucăria să se potrivească gusturilor atât fetelor, cât și băieților
 • Cutia practică vă permite să transportați cu ușurință întregul set, precum și să păstrați în ordine camera copilului dvs
 • Dimensiuni: 29 x 24 x 6,7 cm
 • Greutate: 1,2 kg
 • Material: Lemn
 • Aplicație:: Învățare prin joc
 • Certificări: EN71
 • Conceput pentru copii cu vârste de la 3 ani în sus
 • Dimensiunile pachetului: 30 x 24,5 x 8 cm
 • Completarea perfectă pentru bucătăria unui copil

Siguranță

Jucăriile noastre nu au doar rolul de a aduce bucurie celor mici, dar mai presus de toate trebuie să fie sigure, așa că ne asigurăm că vopselele folosite la producerea jucăriilor noastre sunt non-toxice și îndeplinesc toate standardele de siguranță.

Produsul îndeplinește cerințele Directivei CE și este conform cu EN 71, care definește cerințele de siguranță pentru jucării.

Scrieți-vă opinia
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria imagine a produsului:
pixel