Salvați în lista de cumpărături
Creați o nouă listă de cumpărături

Cuburi lemn

( numărul de produse: 6 )

Crearea de construcții mici și mari din cuburi este una dintre activitățile preferate ale copiilor. Pentru a asigura copilului tău o distracție creativă și în același timp educativă, echipează-l cu cuburi din lemn, care combină designul natural, durabilitatea ridicată și funcționalitatea. Seturile disponibile în sortimentul nostru vor satisface așteptările chiar și celor mai pretențioși copii.

Cuburi din lemn - pentru joacă creativă

Joaca cu cuburile arată de fiecare dată diferit. Totul depinde de ideea copilului. Se pot construi turnuri înalte, porturi, orașe, țarcuri pentru animale etc. Numeroasele posibilități favorizează dezvoltarea imaginației copiilor și fac ca plictiseala să dispară. Cuburile din lemn pentru copii reprezintă rețeta pentru o distracție creativă care nu se termină niciodată. Acestea se potrivesc perfect atât nevoilor de dezvoltare ale copiilor mici, cât și ale celor puțin mai mari.

În sortimentul nostru vei găsi seturi mici și mari, care conțin cuburi de diferite culori și forme. Realizate din lemn parfumat, încântă prin simplitatea lor. Sunt o alegere atemporală și prietenoasă cu mediul.

Cuburi din lemn pentru cei mai mici

Cuburile realizate din lemn sunt create pentru copiii de peste 1 an. Joaca cu acestea constituie un antrenament al abilităților manuale și stimulează simțurile copiilor. Pentru cei mai mici utilizatori, se recomandă cuburi senzoriale din lemn, variate nu doar în ceea ce privește formele și culorile, ci și texturile și modelele. Cu siguranță, vor capta atenția copilului tău și îi vor oferi multă distracție.

Setul de cuburi din lemn pentru cei mici conține, printre altele, elemente cu velcro, clopoței care emit sunete delicate, oglinzi reflectorizante și multe altele. Copilul poate nu doar să aranjeze cuburile, ci și să le privească, să le exploreze cu degetele și să le agite, stimulând astfel sistemul său nervos și extinzându-și cunoștințele despre lume. Este o idee excelentă de cadou pentru micii exploratori.

Cuburi lemn - suport pentru dezvoltarea copiilor

Acoperite cu vopsele netoxice, cuburile din lemn sunt o alegere excelentă și pentru copiii mai mari. Pot fi folosite pentru a învăța culorile și formele. În timpul jocului, copiii își perfecționează precizia mișcărilor, își dezvoltă imaginația spațială și coordonarea vizual-motorie. Cuburile de lemn sunt disponibile în magazinul nostru online în seturi mici și mari. Datorită recipientelor incluse, depozitarea lor este extrem de ușoară și convenabilă.

Cuburile pentru copii le permit să joace rolul de constructor, arhitect, creator de mașini și nu numai. Jocul cu acestea oferă copiilor senzații pozitive și, în același timp, este un exercițiu excelent pentru concentrare și răbdare. Este o ocazie de a petrece timp plăcut cu copilul tău și, totodată, un sprijin pentru dezvoltarea sa, atât cognitivă, cât și motorie. În timpul jocului, micuțul își perfecționează siguranța prinderii, învață să gândească logic, să fie independent și să ia decizii de unul singur.

Cuburi din lemn pentru copii - culori pastelate

În oferta noastră te așteaptă seturi care încântă prin designul modern și execuția extrem de precisă. Deși cuburile au forme simple, caracterul lor unic este dat de culorile pastelate, plăcute ochiului. Datorită acestora, cuburile nu numai că vor deveni jucăria preferată a copilului tău, dar și o decorare a camerei copiilor. Pe lângă seturile standard, care conțin cuburi din lemn, oferim și seturi care formează un tren colorat, un joc de îndemânare pentru cei mici sau un oraș agitat. Oferta noastră include și puzzle-uri din lemn în formă de curcubeu și un traseu spectaculos cu obstacole cu elemente de domino.

Recomandăm cuburi din lemn cu imagini, litere și cifre, care ajută la învățarea numărării și alfabetului. Ce set va fi cel mai bun pentru copilul tău? Alege astăzi și nu amâna plasarea comenzii. Optează pentru produse de înaltă calitate de la un brand de încredere în rândul părinților. Te invităm să profiți de oferta noastră și să faci cumpărături convenabile online!

pixel